• checkGratis verzending vanaf €30
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+
Rabanne
Paco Rabanne Invictus Deodorant Spray
star-full star-full star-full star-full star-full
1 review
Vanaf 39, 32

Rabanne: Gouden Standaard in de Wereld van Geuren

Het merk, voorheen bekend als Paco Rabanne, blijft een bestseller op Parfumerie.nl voor zowel vrouwen als mannen. Of het nu gaat om de iconische One Million of de gewaagde Black XS, de geuren van Rabanne wekken passies op. Dit is duidelijk te zien aan onze Top 10 dames- en herengeurenlijst, waar Rabanne meerdere keren in voorkomt. In de Top 10 Herengeuren is het merk dubbel vertegenwoordigd met One Million en Invictus. Ook bij de vrouwen is Rabanne prominent aanwezig; Lady Million behaalde bijvoorbeeld de tweede plaats. Rabanne Phantom introduceert een innovatief concept met een NFC-chip.

"Een parfum moet net zo zinvol zijn als het gemakkelijk te dragen is." - Rabanne

De ontwerper achter Rabanne

Paco Rabanne, geboren als Francisco Rabaneda-Cuervo, heeft het merk gevormd tot wat het vandaag is. Na zijn kindertijd in Spanje tijdens de burgeroorlog, emigreerde hij met zijn moeder naar Parijs, waar zijn passie voor design ontstond. Zijn achtergrond in architectuur heeft zijn modieuze inzichten sterk beïnvloed, wat leidde tot zijn baanbrekende collecties, vaak vervaardigd uit onconventionele materialen zoals metaal en glasvezel. Rabanne's ontwerpen werden geïnspireerd door thema's als ruimtevaart en sciencefiction.

Het gouden stuk onder de Rabanne parfums

De eerste parfum van Rabanne, Calandre, werd gelanceerd in de late jaren '60 en werd snel gevolgd door Pour Homme, het eerste herenparfum van het merk. De bekende partnergeuren One Million en Lady Million zijn inmiddels klassiekers. De mannelijke One Million geur opent met levendige noten van bloedsinaasappel en grapefruit, terwijl Lady Million verleidt met neroli en framboos. De parfumflessen zelf, ontworpen als een gouden staaf en een gouden diamant, zijn even opvallend als de geuren zelf.

Naamsverandering: Van Paco Rabanne naar Rabanne

In een strategische stap heeft het merk zijn naam officieel veranderd van Paco Rabanne naar simpelweg Rabanne. Deze verandering weerspiegelt een vernieuwde focus op moderniteit en innovatie, terwijl het erfgoed van de oprichter behouden blijft. De nieuwe merkidentiteit streeft naar een grotere herkenbaarheid en resonantie met een globaal publiek, en markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het merk.

Elk Rabanne parfum vertelt zijn eigen verhaal

Elk Rabanne parfum is een poort naar een unieke fantasiewereld. Van de gedurfde Invictus tot de verleidelijke Olympéa, elk parfum belichaamt een karakteristiek verhaal en ambiance. De geurreclamecampagnes van Rabanne beelden deze werelden uit met krachtige beelden en verleidelijke narratieven.

Rabanne Parfums voor een onvergelijkbare geurbeleving

Bij Parfumerie.nl vindt u niet alleen de parfums van Rabanne, maar ook bijpassende verzorgingsproducten zoals douchegel, deodorant en bodylotion. Voor mannen bieden we ook aftershave lotions en balsems aan. Welk Rabanne product u ook kiest, wij leveren het direct bij u thuis.